کره کاکائو

خرید کره کاکائو طبیعی فله ای عمده

خرید کره کاکائو طبیعی فله ای عمده را به کسانی پیشنهاد می کنیم که قصد تهیه لوازم آرایشی و بهداشتی دارند و یا می خواهند انواع شکلات های ارگانیک تهیه نمایند.
در فرآیند فرآوری دانه کاکائو که فرآیندی پیچیده است؛ بعضی محصولات از دانه کاکائو به دست می آید و قطعا مهمترین محصول به دست آمده از دانه کاکائو، کره کاکائو است. کره کاکائو نه تنها در ساخت شکلات که در تهیه حجم قابل توجهی از لوازم آرایشی کاربرد دارد. در ویکی پدیا در این رابطه نوشته شده که:
کره کاکائو از انواع روغن های گیاهی است که حاوی حدود 40 وتا 60 درصد چربی اشباع شده است و مقدار ناچیزی کافئین دارد. دمای ذوب کره کاکائو بین 34 تا 38 درجه سانتی گراد است.

خرید عمده کره کاکائو

کره کاکائو طبیعی

چرا خرید کره کاکائو طبیعی ارزشمند است؟ قطعا می دانیم که در بسیاری از محصولات، به جای خرید کره کاکائو طبیعی، از روغن های جانشین کره استفاده می شود. اما منظور از کره کاکائو طبیعی چیست مگر کره کاکائو غیر طبیعی هم وجود دارد؟
پس از فرآوری دانه کاکائو، کره و مس کاکائو به دست می آید. این کره اولیه؛ دارای عطر شکلات است که به نام کره نچرال (Natural) و یا کره کاکائو طبیعی شناخته می شود.
از آنجایی که در تهیه برخی از محصولات ترجیح بر این است که بوی شکلات یا کاکائو در محصول استشمام نشود؛ پس از انجام فرآیند دیگری، عطر کره از آن گرفته می شود و کره کاکائو بدون بو حاصل می شود. لازم به یادآوری است که این کره هنوز کره خالص است و با روغن های جانشین کره، تفاوت دارد.

خرید عمده کره کاکائو

خوشبختانه در ایران کارخانه تولید کره کاکائو وجود داشته و امکان خرید عمده کره کاکائو فله ای با قیمت مناسب وجود دارد. با ابن که قیمت کره کاکائو خیلی بیشتر از روغن های گیاهی جانشین اش است، کارخانه های زیادی هستند که هنوز از کره کاکائو در محصولات خود بهره می برند. مشخصات ظاهری کره کاکائو ایرانی به ترتیب زیر است:

  • در این کارخانه هر دو نوع کره طبیعی (معطر) و کره بدون بو تهیه می شود.
  •  وزن قالب های کره 25 کیلو است.
  •  هر پالت، حاوی 750 کیلو کره کاکائو فله ای است.
  • رنگ این کره، زرد روشن است.

خرید کره کاکائو فله ای

کره کاکائو فله ای

کره کاکائو فله ای را قطعا در ماشین های یخچال دار و یا در فصل سرد می توان حمل و نقل کرد. زیرا دمای ذوب آن تقریبا هم دمای بدن انسان است. اگر دقت کرده باشید همه ئی شکلات های مرغوب و لذیذ دنبا، به محض قرار گرفتن در دهان ذوب می شوند. دلیل این موضوع، استفاده از کره کاکائو در ترکیب این شکلات هاست. بنابراین اگر در فصل تابستان و یا در محل گرم، شکلات های شما ظاهر زیبایشان را از دست ندادند مطمئن باشید که در ساختار آن ها از روغن های جانشین کره کاکائو استفاده شده است.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا