کره کاکائو

تولید کره کاکائو نچرال در تبریز

كره كاكائو درواقع چربی طبیعی دانه کاکائو است و در صنايع غذايى، دارويى و آرايشى بسيار مورد استفاده قرار ميگيرد. اين كره جزو كره هاى گياهى طبقه بندى ميشود و داراى ٣٠ تا ٦٠ چربى اشباع شده مى باشد. كره كاكائو از قيمت بالايى برخوردار است و برخلاف ساير محصولاتى كه از دانه ى كاكائو تهيه مى شوند، نسبتا كمياب است. اگر به دنبال راهى براى خريد از شركت هاى تولید کره کاکائو نچرال در تبریز هستيد، مى توانيد با بازرگانى ما ارتباط برقرار كرده و جهت خريد اين محصول اقدام كنيد.

کره کاکائو با درصدهای مختلفی تولید می شود؛ هرجه میزان چربی دانه کاکائو در آن بیشتر باشد، نقطه ذوبش به دمای بدن نزدیک تر است.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا